Szobafestő, szobafestés szaknévsor, Kemendollár - szobafestőkereső.hu

Szobafestő, tapétázó és gipszkartonozó szaknévsor » Szobafestő, szobafestés szaknévsor, Kemendollár

Szobafestő, szobafestés szaknévsor, Kemendollár

Itt 1 kemendollári szobafestő és tapétázó közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük szobafestésre, tapétázásra.

részletes kereső

Lisztes Csaba

8931 Kemendollár, Köztársaság u. 7.

(30) 347-4504
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

kínált szolgáltatások
homlokzat- és kültéri festés, szobafestés, mázolás, lazúrozás, faldekoráció, kerítésfestés, nyílászáró festés, csőmázolás, műemlék festés, tapétázás, gipszkarton, stukkó, egyéb

épület típusa
társasház, családi ház, közintézmény, iroda, belső tér, műemlék, egyéb

Részletes ismertető
Szolgáltatásaink széles körű skáláján a legegyszerűbb alapfestéstől a legkülönlegesebb eljárásokat is megtalálja: díszítőfestések széles vertikumát, díszlécek, épületszobrász elemek felhelyezését és speciális felületképzéseket.
A festés, mázolás mellett gipszstukkó rakásával, homlokzatszigeteléssel, laminált és műanyagpadló lerakásával bővítettük tevékenységi körünket. A megrendelő általában életében csak egyszer építkezik, s ezért nem engedhető meg semmilyen hiba. Ezt azonban könnyebb kimondani, mint megvalósítani.
Számunkra fontos a minőség! Ennek bizonyítéka az elégedett megrendelőink rendszeres visszatérése. Alapelvem a megbízhatóság, az igényes munka megfizethető áron és a határidők betartása.